Descopera DealAdvisor

DealAdvisor este un portal de oferte speciale promovate către persoanele interesate sa descopere noi comercianți din zonele pe care le frecventeaza zi de zi.

Credem in calitatea serviciului prestat, de aceea oferim garanție la serviciile vandute pe portalul DealAdvisor. Prioritatea noastră esti tu, clientul final, care beneficiază de ofertele noastre.

Părerile voastre, a celor care ați beneficiat de ofertele DealAdvisor, sunt cele mai importante pentru noi, intrucat pe baza lor putem creste calitatea serviciilor noastre.

De câte ori v-ati rugat apropiații să vă ajute cu un sfat în luarea unei decizii? De câte ori ați dorit să cumpărați un produs dar mai întâi ați sunat un prieten care utilizase deja produs? De câte ori ați renunțat la un produs pe care vi-l doreați doar fiindcă vi s-a părut ceva suspect la el si nu aveați pe cine să întrebați?

Și nouă ni s-a întâmplat de multe ori! De aceea, considerăm că este absolut necesar ca orice produs/serviciu să fie însoțit de părerile reale ale consumatorilor, fie ele pozitive sau negative.DealAdvisor respectă părerile clienților și le afișează pentru a fi vizibile și de alți potențiali consumatori, dar și de parteneri pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească calitatea serviciilor.

La DealAdvisor vocea ta se face auzită!

Dacă ai o afacere pe care vrei sa o promovezi, devino partenerul nostru si accesează sectiunea de partener.

Ce ofera DealAdvisor:

- Gasesti si cumperi rapid orice ofertă de pe site-ul nostru. Acces facil la ofertele DealAdvisor si comandă rapidă, la doar două click-uri distanta. Pe bune, le-am numărat!

- Fiecare ofertă in parte este verificată si evaluată. Doar cele mai bune ajung sa se bucure de recomandarea noastră. Va asigurăm că partenerii nostrii sunt alesi pe spranceană, iar produsele lor sunt dintre cele mai vrednice (adică bune si partenerii sunt cumsecade).

- Abonare la oferte. Dacă vrei sa fi primul care află de ofertele DealAdvisor abonează-te la serviciul nostru de oferte prin email. Dar fi atent să le și citești, nu e suficient doar sa le primești! Ia aminte, un om informat e un om ... informat :). Si dacă te-ai săturat de atata lectură, poti sa te dezabonezi la fel de usor. Si inca ceva: suntem „green”. Nici un copac ori fir de iarbă nu e tăiat pentru a te informa pe tine de ofertele noastre. Frumusetea erei digitale!

- Aici găsesti nu doar oferte de cumparaturi ci oferte de afaceri. Orice achizitie e o afacere. Fi un om de afaceri bun si caută cele mai bune oferte. DealAdvisor te ajută, ca doar de aia i se zice sfătuitorul.

- Ne găsesti si pe mobil. Pe mobilul tău, pe mobilul vecinei, pe mobilul tuturor.